Nytårsmenu

Det er blevet en tradition hos os, at når det er nytår, så bliver der serveret beef wellington. Og det skulle selvfølgelig også på bordet i år…

For 4 år siden, faldt over denne ret, i et Gordon Ramsey program. Igennem årene har vi lært af vores fejl, og i år blev det derfor den bedste beef wellington! Og jeg vil derfor dele opskrift og billeder med jer…

Et stykke lækkert og pudset oksemørbrad lukkes på en pande. Dvs. at det kun lige skal brunes på alle sider.

20130102-203554.jpg
Samtidig med at kødet lukkes, skal en god bunke champignoner renses og blendes til mos. Derefter skal mosen op på en tør pande, hvor al væden skal fordampe.

20130102-203812.jpg
Læg et stort stykke husholdningsfilm ud på bordet, og placer parmaskinken tæt. Fordel champignonmosen på skinken.

20130102-204655.jpg
Kødet smørres med sennep – vi har valgt at bruge dijon med honning – og lægges ovenpå parmaskinken.

20130102-204837.jpg
Nu skal den rulles stramt ind og lægges på køl i ca. 20 min.

20130102-210512.jpg
Rul butterdejen ud og læg stegen i den ene ende. (Den er selfølgelig pakket ud af filmen).

20130102-210944.jpg
Nu skal dejen vikles rundt om kødet og sættes ind i ovnen.

20130102-211343.jpg
Den skal ca. have 30-35 min. i ovnen. Tjek evt. med et stegetermometer. Vores havde en temperatur på 72 grader og blev helt perfekt!

20130102-211649.jpg

Godt nytår!! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s