Creme Brûlée

Jeg har længe gerne ville prøve kræfter med creme brûlée, og fredag aften skulle slaget stå. Vi fik et vennepar på besøg, som skulle være mine smagsdommere.
Inden jeg gik i gang havde jeg søgt på faldgruber, og den værste skulle være, at cremen ville være flydende i midten. Og da man ikke kan tjekke resultatet undervejs, må man pænt vente ca. 3 timer og håbe på det bedste!

Her er resultatet og de smagte egentlig rigtig fint!

20130622-115717.jpg Lækker vanilje smag og blød creme.
De skal helt sikkert prøves igen. Fik et fif om, at et helt hindbær i midten skulle give en lækker frisk smag.
Opskriften er fra den skønne blog Anne au Chocolat

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s