Blogmedlemmer på tur

Meget spontant valgte Carina og jeg at tage til et velgørenhedsshow i Ringsted kongrescenter, der var optakt til Danmarks indsamlingen; Når mor mangler.
Der var lagt op til en tur på den røde løber med fotografer, et stort kagebord samt underholdning hele aftenen. Og jeg kan allerede nu afsløre, at det ikke var det hele som passede!

Ved ankomsten var der helt sikkert lagt op til det store show! Der var rød løber, fin velkomst og fotograf. Og aftenen skulle selvfølgelig foreviges

20140206-222319.jpg Jeg er glad for at jeg havde fundet stilletterne frem!
Vi havde begge glædet os til det store kagebord og det var helt sikkert her den største skuffelse lå. Kagebordet bestod af frugt, chips og småkager. Ikke lige det vi kage-elskere havde forventet!!

Selve showet skulle til at starte, og vi var spændte på aftenens indhold. Det hele bestod af en auktion med underholdning ind imellem. Men den største underholdning stod aftenens auktionarius for. Dette var en dame iført en guld paillet kjole, med meget høj slids. Hun var gravid, og talte med en meget nordsjællandsk accent imens hun læsbede. Og der var ingen tvivl om, at hun nok ikke var den skarpeste kniv i skuffen.
Hun var så underholdende med hendes mærkelig sætninger og udtryk, at Carina og jeg var flade af grin!! Til sidst blev vi simpelthen nødt til at Google hende, for vi kunne ikke forstår hvordan hun havde fået denne rolle.
Det viste sig at være Klaus Riskærs ekskæreste, som venter hans barn!! 🙂
Skøn aften med en masse vilde indslag!

En uge senere mødtes vi igen i kongrescentret. Denne var det til en Kashmir koncert, hvor vi også havde taget vores mænd med!
En skøn koncert, som lidt intim pga. det store rum og de få solgte billetter

20140206-223819.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s