En dejlig dessert

2. pinsedag var det jo perfekt grillvejr, så vi fandt vores nyerhvervede kuglegrill frem.
Menuen bestod af rigtig grill/fastfood: nemlig hotdog til “forret” og efterfulgt af burgere med det hele.
Og dessert blev det skam også til. Min mand Søren kom med foreslaget grillet ananas, hvilket vi aldrig har prøvet før.

Vi grillede ananasskiverne, som var ca 1-1,5 cm tykke, 5 min på hver side. Så blev de drysset med et tyndt lag sukker og fik lige 1 min mere på hver side. Dertil havde jeg lavet en ananassalsa bestående at ananas i små terne og mynte-sukker, som jeg bare blandede og lod trække, mens skiverne blev grillet.
Myntesukker er mynte og sukker, som har fået en ordentlig omgang i en morter. Det er både smagfuldt og dekorativt.

Ved serveringen tilføjede vi lige en god klar vanilleis. Mums det smagte godt og det er ikke sidste gang vi laver den dessert!

20140613-153016-55816570.jpg

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s