Abemad

Der findes mange forskellige minder fra ens barndom, og nogle sidder bare bedre fast end andre.
Vi fik med jævne mellemrum serveret abemad hjemme hos os, og jeg elskede det!! Jeg har i mit voksne liv erfaret at der er meget forskel på abemad, og især en udgave med råcreme har jeg svært ved at forlige mig med!
For mit vedkommende findes der kun en version, og det er denne!!

IMG_1722.JPG 2,5 dl. fløde pisket til skum sammen med lidt vaniljesukker. 1 æble i tern, 1 appelsin i tern, en banan i skiver og mørk chokolade vendes i flødeskummet, og så er der serveret!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s