Barselsboblen

Jeg sidder i en lille barselsbobbel og har ikke lavet særlig meget de sidste 14 dage andet end at hygge med lillepigen, sove lidt, amme og nyde min familie. Og idag er det så sidste dag, at jeg har Søren hjemme. Så er hans 14 dage barselsorlov slut og arbejdet kalder igen!

Det bliver en lidt anden rytme vi skal ind i fra imorgen. Jeg har haft både gode nætter med god søvn, men også dårlige nætter med lidt søvn. Og jeg må sige, at det har været en fornøjelse at have Søren hjemme, for efter de dårlige nætter, har jeg efter morgenamningen bare kunne vende mig om i sengen og sove videre indtil lillepigen igen vågnede omkring kl 9.
Fra imorgen skal både Søren og Selma ud af døren om morgenen. Søren gerne kl 6.45 og Selma ca kl 8-8.15.
Inden jeg gik på barsel blev Selma typisk afleveret tidligt, men da mine 8 ugers barselsorlov inden termin startede, blev der lavet om på dette. Nu kunne hun istedet sove længe, vi kunne hygge over morgenmaden og bare tage det i vores tempo og så tage afsted når vi havde lyst.

Jeg er spændt på hvordan de kommende dage bliver og om det hele bare flasker sig. Der er jo så mange andre der har to børn, som skal hentes og bringes, så det kan jeg vel også 🙂
Jeg må bare tage det som det kommer. Det hele plejer jo at flaske sig!

Hilsen fra barselsboblen, som måske springer imorgen…. 😉

IMG_0234-0.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s