Albert 4 måneder

I fredags blev Albert 4 måneder og jeg føler bestemt at tiden går al for stærk! Jeg prøver at nyde tiden med ham, men det vil vist aldrig være muligt at nyde det nok.
Albert er en glad, stor og nysgerrig dreng! Han græder for det meste kun når han er overtræt (hvilket sker tit, da han er svær at læse) samt hvis maden ikke bliver serveret med det samme.
Pga. at han vågner forholdvis ofte om natten, har sundhedsplejersken foreslået at vi giver Albert eftermiddag/aften grød. Efter 4 dage, har det ingen virkning haft, men han spiser næsten heller ikke noget af rismelsgrøden.
Det er en helt anden verden end med Theodor. Her gik vi først i gang ved 6,5 måneder, da han var så glad for modermælk og trives fint! Derfor kunne vi jo starte op med mere varieret mad end hvad vi må give Albert.
Han blev i torsdags målt og vejet til 68 cm. og 7,7 kg. Sundhedsplejersken spurgte til farens højde, da Albert ligger i den lange ende i forhold til hans alder. Men der er vist ingen herhjemme der kan prale med sin højde. Spændende om den udvikling fortsætter og hvornår han så indhenter Theodor.

IMG_1991.JPG Han elsker at ligge på maven – især på puslebordet

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s