Spaghetti med kødboller

IMG_2008.JPG Jeg har længe ledt efter en god sovs med kødboller, og gerne én opskrift hvor kødbollerne er nemme og hurtige at lave uden at de skal koges først eller steges på en pande. Og det fandt jeg endelig, som blev afprøvet i søndags.
Selve retten tager lidt tid at lave, men det handler mest om at sovsen skal simre! Kødbollerne kan man lave i forvejen. Jeg synes at der var for mange kødboller, så jeg har frosset halvdelen af dem ned til næste gang.
Opskriften kan findes her.

IMG_2005.JPG Pure af løg, hvidløg og oregano

IMG_2006.JPG Kødbollerne må gerne være små. Så er der lige til en mundfuld

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s