Når manden går i køkkenet…

…så bliver der lavet god mad!

Jeg er så heldig, at jeg har fundet mig en mand (og giftet mig med ham!), som er glad for mad, og som også rigtig gerne laver mad.

Igår stod den på bolognese og ikke en hvilken som helst. Næ nej, han var faldet over den nu lukkede Michelin-restaurant elBullis bolognese.
En ret der ikke blev serveret i restauranten, men derimod for de ansatte.
Opskriften fandt han på nettet (her), men der skal lige tilføjes at han lavede ikke den store mængde der stod.
Men det kunne han sagtens havde gjort, for det smagte dælme godt og det ville være fint som en “nem ret fra fryseren”.

Og det vilde ved bolognesen er, at der slet ingen krydderier er i. Hvor tit står man ikke og drysser store mængder af f.eks oregano og basilikum ned i sin kødsovs?
Det der har givet den gode smag her er simpelthen, at retten fik lov at simre 1 1/2 time.

Vi valgte at spise almindelig spaghetti til, samt en tomatsalat.

IMG_8141.JPG

IMG_8135.JPG

Der er også udgivet en bog om elBullis hverdagsretter og den kan f.eks købes her.

Reklamer

2 thoughts on “Når manden går i køkkenet…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s