Frenchtoast- et hit!!

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi eeeeelsker frenchtoast.
Inden vi fik børn, fik vi det ret tit i weekenden som sen morgenmad/brunch, men så af en eller anden grund, så blev de glemt lidt… Indtil sidste weekend!

Vi besluttede os for, at nu skulle vi have frenchtoast igen, så mens Søren og Selma var til gymnastik søndag formiddag, gik jeg i køkkenet og gjorde dejen klar, så toastbrødet bare skulle dyppes og steges, når de kom hjem igen. For frenchtoast kan efter min mening ikke steget og holdes lune. De mister deres sprødhed og bliver let bløde.

Men det var jo så Selmas debut med de famøse toast, og ved første syn blev der dog vrænget en smule næse, men de blev hurtig solgt ved at det næsten var ligesom pandekager. Og hold da op, så kom skulle I ellers se hvordan de fine trekantede toaststykker forsvandt ind i munden og ned i hendes mave! Ja, det må betegne som en succes, så det er vist ikke sidste gang de bliver lavet.

Den opskrift jeg bruger er:

Ca 5 skiver toastbrød – jeg bruger gerne fuldkorn
1 1/2 dl mælk
30 g sukker
2 æg
1/4 tsk stødt kardemomme
1/2 tsk vaniliesukker

Alle ingredienserne, undtaget brødet, piskes sammen i en skål og hældes derefter over en dyb tallerken eller lign, som bare skal være stor nok til at man kan dyppe brødet ned i.
Toastbrødskiverne skæres over i 2 trekanter, dyppes i blandingen og steges på en pande med smør ved medium varme. De skal være fine og gyldne på begge sider.

Serveres med syltetøj og ahornsirup.

VELBEKOMME

IMG_8186.JPG

IMG_8191.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Frenchtoast- et hit!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s