Kød på pind

Vi har længe haft store udfordringer med at få Theodor til at spise kød. Helt tilfældigt fandt vi ud af, at ved at putte kødet på en pind, så gled det ned.
Vi startede med neutrale svinestykker stegt på en varm pande. Nu er vi begyndt at udvide med diverse marinader og forskellige typer kød. I denne uge stod den på sojamarineret svinekød og i sidste uge brugte vi samme marinade til kyllingespyd.

IMG_2717 Hvis nogen ligger inde med en god marinade eller har ideer til kød på pind, så skriv endelig!

Advertisements

2 thoughts on “Kød på pind

  1. Vi fik faktisk “kød på pind” igår. Det var kylling marineret i en yoghurt-marinade. Opskriften sagde græsk yoghurt, men vi brugte creme fraiche, da det var hvad vi havde i køleskabet. Blev rigtig godt og kødet var saftigt.
    Og lokkede Selma med at sådan noget kan Theodor godt lide. Og hun smagte 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s