Kyllingekødboller på pind

Når jeg en sjælden gang får mad fra Sticks ‘n sushi, så bestiller jeg altid deres kyllingekødboller på stick.
Da Theodor har sin kød-på-pind-fase, tænkte jeg at det måske var muligt at lave dem selv.

Søge søge på nettet, hvor jeg til sidst endte med opskriften fra newyorker by heart.
Den var en ret omstændig proces, især omkring dampning af bollerne. Måske jeg skulle investere i en bambus steamer…
Men efter al arbejdet og et køkken der var rodet godt til, så var kyllingekødbollerne rigtig lækre!!!

IMG_2866

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s