Pulled pork

Efter at have smagt pulled pork flere steder (både hjemmelavet, fra restaurant og færdiglavet), var det på tide selv at kaste mig ud i projektet. Og det føles lidt som et projekt, når man smider en steg i ovnen kl. 6:30.

Jeg søgte længe på nettet og endte med denne opskrift, og lavede tør-marinaden aftenens forinden, så stegen fik lov til at hygge sig hele natten i køleskabet.

IMG_2867 Det første vi gjorde om morgenen, var at sætte den i ovnen, så den kunne stege hele dagen!
Vi gik længe og ventede på de 93-95 grader, men da temperaturen længe havde stået stille på 85 og kl var blevet 19, valgte vi at tage den ud.
Smagen var fantastisk!!! Og vi blev helt sikkert nødt til snart at lave det igen…
Selvom jeg valgte den mindste nakkefilet i Rema1000, var der stadig uden problemer mad til de efterfølgende to dage!!

IMG_2876 Som tilbehør lavede jeg coleslaw fra samme side som pulled pork opskriften, og den var også helt perfekt!

Næste gang vil vi prøve at sætte stegen ind kl 05:00, i håb om at vi kan nå de 93-95 grader, da der her skulle ske noget helt fantastisk med fedtet i kødet.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s